Voetbaldirect
Voetbalshop

Hoe begin je met wedden bij een online bookmaker?

Iedereen kan beginnen met wedden bij een online bookmaker, en dit is heel eenvoudig. Je zult echter wel eerst enkele stappen moeten doorlopen.

  • Maak een account aan bij je bookmaker, zonder account kom je echt niet ver. Vaak is het nodig om jouw persoonlijke gegevens hiervoor op te geven. Sommige bookmakers vragen pas om deze informatie als je je winst wilt laten uitbetalen.
  • Na het aanmaken van je account kun je geld storten op je account. Met dit geld kun jij gaan wedden. Vergeet niet te checken of er bonussen actueel zijn.

Bookmakers bepalen zelf hun quoteringen

Een bookmaker bepaalt vooraf de quotering ofwel odds. Dit is de verhouding van inzet tot betaling en dit bepaalt dus hoeveel geld jij uitgekeerd krijgt als je wint. Heeft de bookmaker een hoge quotering vastgesteld voor de weddenschap, dan kun je een hoge uitbetaling verwachten. Dit klinkt misschien heel aantrekkelijk maar een bookmaker is niet dom. Hoe hoger de quotering, hoe kleiner de kans dat jij de weddenschap gaat winnen.

De beste bookmaker

Er is niet 1 beste boekmaker, dit is afhankelijk van jouw wensen. Wil je graag een breed aanbod aan weddenschap, snelle uitbetalingen, of vind je juist hoge quoteringen het belangrijkste? Misschien ga je liever voor een bookmaker met goede bonussen of juist een gebruiksvriendelijke met een goede klantenservice omdat jij nog niet zo goed weet wat je moet doen. Welke bookmaker jij het beste kunt kiezen is dus helemaal afhankelijk van jou. Ben jij heel enthousiast en wil je meer wedden? Dan kan het verstandig zijn bij meerdere bookmakers een account aan te maken.

Betcity review 2022-06-01 Betcity is een online bookmaker die sinds 2021 actief is, is gevestigd in Nederland en beschikt daar over alle verplichte licenties om de Nederlandse markt te bedienen. Betcity biedt een casino en een Sportsbook aan. Leuk aan dit bedrijf is da[...] Bwin review 2022-06-01 De populaire bookmaker Bwin heeft een mooie en geavanceerde website. Daarop staat een duidelijk overzicht van de verschillende categorieën die worden aangeboden. Via Bwin heb je namelijk naast een Sportsbook ook de mogelijkheid voor het spel[...] Bet365 review 2022-06-01 Bet365 is een online bookmaker die sinds 2005 actief is. Zij werken vanuit Gibraltar, maar hun hoofdkantoor is te vinden in Londen. Bet365 is in het bezit van een kansspelvergunning voor Nederland, waardoor zij een veilige keuze zijn om mee te we[...] 888 Sport 2022-06-01 Op hun website zegt het online gaming bedrijf 888 dat hun missie is “om ’s werelds marktleider te zijn in de online kansspelindustrie, af te meten aan het ledenaantal en de ledentevredenheid”. Voor de 888 Holding NV is wedden ee[...] Unibet review 2021-03-18 Unibet is een online bookmaker die oorspronkelijk uit Zweden komt en daar ook een beursnotering heeft. Tegenwoordig is Unibet echter gevestigd in Malta, waar het bedrijf alle verplichte licenties heeft. Unibet is ontzettend populair in de online [...] Betsson review 2021-02-28 Betsson is een bookmaker die gevestigd is in Malta en daar ook al zijn licenties heeft. Oorspronkelijk komt deze bookmaker echter uit Zweden en is zelfs genoteerd op de Zweedse beurs. De oprichting van Betsson was in 2001 en sinds die tijd is dez[...]