Voetbaldirect
Voetbalgames

Populair in Nederland en België

In de Benelux is Unibet de bekendste online bookmaker, met een groot aantal klanten in Nederland en België. Ze hebben dan ook een Nederlandstalige website en het is mogelijk om op tal van Nederlandse en Belgische sportwedstrijden te gokken. Hierin onderscheidt Unibet zich op positieve wijze van de concurrentie.

In een aantal makkelijke stappen kun je bij Unibet een account creëren. Hierna stort je wat geld op je account en kun je beginnen met spelen. Betalen gaat heel gemakkelijk en veilig met iDeal, je creditcard en Neteller. Bovendien krijg je van Unibet een bonus van 100% op je eerste storting voor het Sportsbook, tot een maximum van € 60,-.

Uitgebreid Sportsbook

In het Sportsbook van Unibet zijn er tal van sporten waarop je kan wedden. Bijvoorbeeld basketbal, handbal, darts en volleybal. De verschillende wedstrijden staan overzichtelijk aangegeven en als je geïnteresseerd bent in een bepaalde competitie, dan kun je die makkelijk aan jouw favorieten op de website toevoegen. Op Unibet kun je ook live op wedstrijden gokken.

Uiteraard is een belangrijke categorie de uitslag van de individuele wedstrijden. Maar niet alleen dat, ook welk land de eerste goal zal scoren, hoe de stand bij rust zal zijn en hoeveel goals er in totaal gescoord zullen worden. Daarnaast zijn er nog meer inzetten beschikbaar. Natuurlijk kun je ook inzetten op wie de finale van het EK/WK zullen spelen en wie uiteindelijk de winnaar van het toernooi zal gaan worden. Ook kun je voorspellen wie de topscoorder van het toernooi zal worden en welk land de snelste goal van het toernooi zal scoren. Ontzettend veel opties dus bij Unibet.

Goede service van Unibet

De website van Unibet is overzichtelijk en volledig in het Nederlands. Hiervoor hebben ze dan ook verschillende awards gewonnen. Ook voor het live wedden geldt dat de statistieken en updates duidelijk en continu worden bijgewerkt. Voor verscheidene wedstrijden wordt zelfs live streaming aangeboden! Handiger nog aan Unibet is dat zij in hun Sportsbook een grote selectie van sporten en wedstrijden hebben opgenomen. Iedereen kan er dus voor zijn interesses wedstrijden vinden om op te gokken. Mocht je problemen ondervinden, dan staat er een Nederlandstalige klantenservice voor je klaar.

En stel dat je even niet meer wil gokken op sportwedstrijden, dan is er altijd nog een goede pokerafdeling, een goed casino en de mogelijkheid om bingo, krasloten en skill games te spelen.

Voordelen

  • Goede lay-out van website;
  • Hoge quotes;
  • Ruime selectie van sporten en wedstrijden;
  • Uitgebreide selectie van wed-mogelijkheden;
  • Gemakkelijk en veilig een account opzetten en betalen;
  • Uitstekende service van Unibet met mailings over aanbiedingen en extra bonussen.
Terug naar Unibet review