Voetbaldirect
Voetbalgames

Overzichtelijk Sportsbook

Op de website van Bet365 vind je aan de linker kant een handige navigatie balk, waarin de verscheidene sporten staan waarop je bij Bet365 kan wedden. Zo heeft Bet365 een behoorlijke selectie tennis, wielrennen, golf en rugby.

Natuurlijk kun je bij Bet365 ook wedden op de populairste sport die er is: voetbal. Met Ruud Gullit als ambassadeur zal het je niet verbazen dat gokken op de Nederlandse Eredivisie een onderdeel van deze website is. Welk team gaat de wedstrijd winnen en met welke eindstand? En welk team zal uiteindelijk de winnaar van dit seizoen worden? Deze en nog meer weddenschappen kan je vinden bij Bet365.

Uiteraard biedt Bet365 ook live weddenschappen aan. Hier kan je maar liefst wedden tot de 90e minuut, wat een gave extra spanning met zich meebrengt. Sommige wedstrijden worden ook in live streaming aangeboden, naast de gebruikelijke updates en statistieken.

Uitgebreide wedmogelijkheden voor het EK en WK

Natuurlijk kun je ook gokken op het EK en WK. Hiervoor geeft Bet365 een hele lijst van mogelijke weddenschappen. Dat is handig, want dan kun jij heel makkelijk uitkiezen wat voor een soort weddenschap jij wilt aangaan. Natuurlijk kun je inzetten op de winnaar van een bepaalde wedstrijd of de winnaar van het toernooi in het algemeen. Maar ook kun jij bijvoorbeeld inzetten op of er meer of minder dan 1 of 2 doelpunten in de eerste helft van een wedstrijd gescoord zullen worden. Of welke ploeg als eerste en welke ploeg als laatste zal scoren. En zullen allebei de teams scoren, of slechts één?

Bet365 biedt misschien wel de uitgebreidste mogelijkheden aan om te gokken op het komende Europese Kampioenschap. Door deze variatie zijn zij een interessante bookmaker om uit te proberen als je wilt wedden.

Service voor klanten van Bet365

Nadat je een account hebt aangemaakt hoef je alleen nog maar wat geld te storten. Dat kan onder meer heel simpel met je creditcard of met iDEAL. Je krijgt daarna van Bet365 de mogelijkheid een weddenschap voor € 20,- aan te gaan. Verlies je die, dan krijg je dat geld direct teruggestort. Dat is toch een leuke welkomstbonus van Bet365!

Daarnaast is een belangrijke service van Bet365 dat er een omvangrijke hulpsectie op de website staat. Voor een vraag kun je die daar aan de klantenservice mailen of online met de klantenservice bellen. Maar er staan ook antwoorden op veelgestelde vragen op de website, handig opgedeeld in categorieën. Bet365 ondersteunt graag beginnende spelers. Zo heeft de Pokerafdeling tutorials voor beginners én gevorderden!
De quotes zijn niet de hoogste die er op internet te vinden zijn, maar vallen wel regelmatig in de hoogste categorieën. Bet365 is met name een goede bookmaker voor beginnende spelers, door zijn toegankelijke website en uitstekende uitleg en ondersteuning. De ruime selectie voetbalweddenschappen maakt deze online bookmaker ook een uitstekende keus voor spelers die graag op voetbal gokken.

Voordelen

  • Overzichtelijke website;
  • Ruime keuze in weddenschappen, met name binnen het voetbal;
  • Live betting tot de 90e minuut & regelmatig live streaming van de matches;
  • Uitstekende ondersteuning online;
  • Bet365 gebruikt de beste software voor een veilige site.

Nadelen

  • Bet365 heeft niet de hoogste quotes.
Terug naar Bet365 review