Voetbaldirect
Voetbalgames

Uitgebreide live weddenschappen in het Sportsbook

Betcity heeft een uitgebreid Sportsbook met een grote selectie live weddenschappen. Wil jij gokken op boksen, wielrennen of motorraces? Betcity biedt deze en nog 20 andere sporten. Natuurlijk is ook bij Betcity het wedden op voetbal heel populair.

Betcity heeft ontzettend veel competities van de wereld opgenomen in zijn voetbalselectie. Natuurlijk kan je gokken op de Nederlandse Eredivisie, maar je kunt ook inzetten op die van Spanje, Duitsland of Argentinië. Maar wat dacht je van de competitie van Marokko, Servië of Ecuador? Voor de voetballiefhebber is Betcity een uitdagende en gevarieerde bookmaker.

Betcity heeft ook een grote selectie weddenschappen waar je live op kan inzetten tot de laatste minuten. Dit is een spannende manier van gokken omdat je ondertussen de wedstrijd kijkt! Betcity biedt op dit moment nog geen live streaming, maar de statistieken zijn heel duidelijk en de tussenstand is tot op de seconde nauwkeurig.

Wedden op het EK en WK

Met hun goede selectie voetbalwedstrijden biedt Betcity uiteraard ook de mogelijkheid om te gokken op het EK en WK. Je kunt onder meer inzetten op wie het EK gaat winnen, welke twee landen de finale gaan spelen, welke landen de groepen gaan overleven en wie zijn poule gaat winnen.

Maar natuurlijk kun je ook inzetten op de eind- en tussenstand van de verschillende wedstrijden. En durf jij te voorspellen hoeveel doelpunten er gescoord zullen worden? Of wie de topscoorder van het toernooi wordt?

Leuk aan Betcity is dat zij ook weddenschappen bieden waarin jij extra geld kan verdienen wanneer je de inzet goed hebt en die daardoor extra spannend zijn. Zo kan je Aziatisch spelen, of met de 3 Way Handicap.

Handige website, veilig en snel

De website van Betcity is ontzettend handig in het gebruik. Je ziet vrijwel direct waar je naartoe moet en met een paar klikken heb jij de wedstrijden van jouw interesse gevonden. Dat is een groot voordeel aan deze nieuwe bookmaker. Datzelfde geldt natuurlijk ook wanneer je bij Betcity poker wilt spelen of het casino wilt bezoeken!

Het opzetten van een account gaat heel gemakkelijk en super snel. Geld storten op je account kan onder meer met een Visa of MasterCard creditcard en Betcity biedt ook de mogelijkheid om geld te storten met iDeal. Betcity heeft veel geïnvesteerd in een veilige website, dus kun je met een gerust hart meteen beginnen te wedden.

Leuke bonussen en goede quotes

Natuurlijk heeft Betcity ook een welkomstbonus. Je eerste storting tot €100,- wordt maar liefst 100% verdubbeld!
Daarnaast heeft Betcity regelmatig acties en spaar je met al je activiteiten op de site punten, die weer in speelmogelijkheden omgezet kunnen worden. Belangrijk is ook dat omdat Betcity gevestigd is in de Europese Unie, een Nederlandse speler geen belasting over zijn winst hoeft te betalen.

Betcity is een bookmaker die ook op de Amerikaanse markt actief is. Zo zul je aan de pokertafel regelmatig tegen inwoners van de Verenigde Staten spelen. Ook op het Sportsbook zijn deze gebruikers vertegenwoordigd. De quotes van Betcity zijn daarom ook behoorlijk hoog.

Voordelen

  • Nieuwe bookmaker met duidelijke en transparante website;
  • Zeer grote selectie voetbal weddenschappen en live weddenschappen;
  • Goede klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is;
  • Eerlijke bonussysteem en geld binnen 24 uur uitgekeerd,
Terug naar Betcity review