Voetbaldirect
Voetbalgames

Uitgebreide Sportsbook

Met het Sportsbook biedt bwin iedere dag tussen de 20.000 en 30.000 weddenschappen aan, binnen een ruime selectie van sporten. Denk hier bijvoorbeeld aan de mogelijkheid in te zetten op snooker, boksen of Formule 1.

Natuurlijk worden ook de populaire teamsporten aangeboden door bwin. Je kunt onder meer gokken op handbal, basketbal en uiteraard voetbal. Met name binnen het voetbal heeft bwin een zeer ruime selectie van wed-mogelijkheden, waarmee zij zich onderscheiden ten opzichte van het merendeel van de online bookmakers. Alle wedstrijden van de eredivisie zijn beschikbaar om op te gokken en natuurlijk ook de Champions League en de UEFA Europe League. Handig aan bwin is dat het heel gemakkelijk is een bepaalde competitie te vinden. Het gebruiksgemak van deze website is bijzonder hoog. De mogelijkheden van bwin voor live betting zijn op dit moment de grootste van alle online bookmakers. Een spannende functie, met goede updates en soms zelfs live streaming!

EK en WK

Welke teams zullen de groepsfase overleven en wie zullen de winnaars van de groepen worden? Wie zal de topscorer van het toernooi worden en hoeveel goals zullen er in een specifieke wedstrijd gescoord worden? Bij bwin gok je gemakkelijk en snel op jouw favoriete wedstrijden en categorieën!

Veilig betalen & goede service

bwin is een populaire bookmaker wereldwijd en dus ook in Europa. Zij bieden hun website in 22 talen aan, waaronder het Nederlands. Dat maakt het wedden wel heel erg makkelijk! De klantenservice is in het Nederlands bereikbaar per email; je krijgt ontzettend snel een email terug. Bellen naar de klantenservice kan ook, maar dan word je in het Engels te woord gestaan.

Nadat je een account hebt aangemaakt bij bwin hoef je alleen nog maar wat geld overmaken om te beginnen met spelen! Betalen kan met iDEAL, je creditcard, of één van de andere mogelijkheden die bwin biedt. Bovendien biedt bwin een bonus op je eerste storting een bonus van 100% met een maximum bedrag van € 55,-.
bwin is gevestigd in Gibraltar en heeft daar alle verplichte licenties. Daarnaast staan ze genoteerd op de beurs van Londen en sponsoren ze tal van sportevenementen over de hele wereld.

Ook laag inzetten voor hoge quotes

Leuk aan bwin is dat je al een weddenschap kunt aangaan voor maar 1 euro. Hiermee zul je natuurlijk ook minder winnen, maar het kan voor de beginnende speler wel een slimme manier zijn om het online gokken beter te leren kennen. De quotes van bwin zijn vaak hoog, dus het is slim de website van bwin regelmatig in de gaten te houden voor jouw favoriete sport. Ze doen nooit onder aan de quotes van andere grote online bookmakers, wat bwin een interessante bookmaker maakt. Bwin biedt ook de service om de nieuwste quoteringen per email aan klanten door te sturen. Daarnaast hebben zij ook regelmatig bonusacties en promoties voor hun vaste klanten.

Voordelen

  • Mooie website die heel gemakkelijk te begrijpen is;
  • Hoge quotes & welkomstbonus;
  • Korte informatie bij de weddenschappen;
  • Zeer uitgebreide live betting;
  • Wedden met je mobiele telefoon.

Nadelen

  • De grafisch hoogstaande website laadt vaak wat langzamer dan andere sites.
Terug naar Bwin review