Voetbaldirect

Sterspeler Ronaldinho

Barcelona-ster Ronaldinho heeft David Beckham ingehaald als de best betaalde voetballer ter wereld, blijkt uit jaarlijkse lijsten die vrijdag in Forbes Magazine zijn gepubliceerd. De Braziliaanse Ronaldinho verdiende in 2006 23,5 miljoen euro (31,3 miljoen USD), terwijl de voormalige aanvoerder van Engeland Beckham 23,2 miljoen euro (30,9 miljoen USD) verdiende. Maar Real Madrid-speler Beckham zou volgend jaar de eerste plaats moeten veroveren na zijn verhuizing naar Los Angles Galaxy deze zomer in een vijfjarige deal ter waarde van 250 miljoen dollar. Manchester United blijft de rijkste club ter wereld voor Real Madrid en Arsenal schuift op naar de derde plaats ten koste van AC Milan, die zakt naar de vijfde plaats.

Sterspeler Wayne Rooney

Sir Alex Ferguson steunt Wayne Rooney om dinsdag eindelijk een einde te maken aan zijn Champions League-doelpunt. Manchester United gaat naar hun tweede ronde eerste etappe tegen Lille in Lens, waarbij hun talisman in 15 wedstrijden in de belangrijkste clubcompetitie van Europa niet heeft gescoord. Hij heeft het net niet gevonden sinds hij een sensationele hattrick had gewonnen tijdens zijn United-debuut tegen Fenerbahce in september 2004. Maar Ferguson zegt dat hij gelooft dat Wayne Rooney een slim jong ding van het Engelse voetbal klaar is voor een Europese blitz. "Ik denk dat het zal gebeuren", vertelde de United-baas maandag aan The Manchester Evening News. "We zeiden eerder dit seizoen dat hij niet had gescoord en toen had Wayne Rooney die hattrick bij Bolton. Wayne Rooney zal uiteindelijk op het toneel ontploffen. 

Sterspeler Robin van Persie

Robin van Persie zou de komst van Cesc Fabregas bij Manchester United verwelkomen. De productieve spits bracht zeven jaar door bij Fabregas bij Arsenal en het paar zou kunnen worden herenigd als Moyes slaagt in zijn laatste bod op de Spaanse international. Chief executive Edward Woodward is teruggevlogen van de tour van United om aan de deal te werken en van Persie geeft toe dat de middenvelder een geweldige coup voor de club zou zijn. Op de vraag of hij Fabregas op Old Trafford zou willen zien, zei Van Persie: ‘Natuurlijk is hij een geweldige speler.’ De hoop van United op het contracteren van de Spanjaard kreeg vrijdag een klap toen Barcelona zei dat hij niet te koop is. Moyes heeft al een bod van 26 miljoen pond afgewezen en de vice-president van Barcelona, ​​Josep Maria Bartomeu, zei: ‘Barca zal geen aanbiedingen voor Cesc houden. Hij is niet overdraagbaar. 

Voetbalshop
Sterspelers en hun momenten 28-01-2021 Diego Maradona’s Hand van God De Argentijnse voetballer Diego Maradona gebruikte “De Hand van God” om het wereldberoemde doelpunt, dat hij tijdens de kwartifinales van de FIFA Wereldbeker in 1986 scoorde, te beschrijven. Volg...
Talenten 20-09-2020 In Nederland en dus de Eredivisie lopen vaker talenten rond en worden ook in Nederland grootgemaakt en een tijdje later verkocht aan een grotere competitie. Dit is helaas voor het Nederlands voetbal de werkelijkheid. Dit komt mede doordat zij in ...