Voetbaldirect
Voetbalgames

Aantal doelpunten

Een weddenschap waar ook veel op wordt ingezet is het aantal doelpunten dat in een wedstrijd valt, met als populairste over 2.5 doelpunten. Om het makkelijk te maken hebben de bookmakers ervoor gekozen om 0.5 te kiezen zodat er geen discussie kan ontstaan over hoeveel doelpunten er kunnen vallen. Over 0.5 betekent 1 doelpunt of meer. Onder 0.5 betekend 0 doelpunten. Hetzelfde geld voor andere getallen, zoals 1.5. Tijdens deze weddenschap kan je op het aantal doelpunten van een team zetten, maar ook hoeveel er in totaal in die wedstrijd vallen. Als je denkt dat er weinig gescoord wordt zet je bijvoorbeeld in op onder 2.5 doelpunten.

Dubbele kans

Dit betekent zoals de naam al zegt dat je een dubbele kans hebt op een overwinning. Hier kun je zelfs op 2 teams tegelijk inzetten. Om een voorbeeld te noemen pakken we hier Ajax en PSV als voorbeeld. Als je denkt dat Ajax of PSV wint dan zet je dit ook letterlijk in. Maar je kunt dan ook inzetten dat Ajax wint of het gelijk wordt en ten slotte ook nog dat PSV wint of het gelijk wordt. Houdt er hier wel rekening mee dat de quoteringen omlaaggaan bij deze weddenschappen met een dubbele kans.

Corners

Nog een andere populaire weddenschap is het inzetten op corners. Hier kun je inzetten hoeveel corners er in totaal vallen over de hele wedstrijd of hoeveel corners een bepaald team krijg. Ook kun je inzetten dat een bepaalde team minder corners krijgt dan de andere of juist andersom.

Terug naar Populairste weddenschappen