Voetbaldirect
Voetbalgames

De bekendste voetbalgames  

Voetbalgames gaan al jaren terug, de eerste spellen zijn dan ook al in de jaren 90 ontwikkeld. Maar welk voetbalspel is nou écht blijven hangen en heeft impact gehad op ons allemaal? Ondanks dat er een aanzienlijk grotere fanbase is voor de FIFA voetbalgames, moeten wij toch bekent maken dat PES 2009 een échte gamechanger was.

Ieder jaar kwam er een nieuwe versie uit van de voetbalgames, maar het verschil tussen PES 2008 en 2009 is aanzienlijk. In PES 2009 is voor het eerst gebruik gemaakt van AI. Dit zorgde ervoor dat de spelers in het spel meer realistische keuzes maakte, zich aanpaste op basis van de positie van het spel en werden ook natuurlijke elementen verwerkt in het spel. Denk bijvoorbeeld aan de wind, het conditie van het veld en zo nog veel meer. Een ander evolutionaire aanpassing was de game mode “Become a Legend”. Dit was voor het eerst dat dit in een voetbalspel verwerkt was.

Online voetbalgames

Wil jij genieten van de leukste gratis voetbalgames online achter je pc? Wij hebben de leukste online gamesites voor je gevonden via dit overzicht van websites! Je vind hier een uitgebreid aanbod aan verschillende online voetbalgames die het mogelijk maken om met je eigen team de wereldtitel te behalen, vrijetrappen koning te worden en zo nog veel meer. Laat je dagenlang amuseren en geniet van de vele mogelijkheden online!

Terug naar Leukste voetbal spellen direct via je pc