Voetbaldirect

Eredivisie clubs

De Nederlandse eredivisie telt in totaal 18 clubs die elk jaar in augustus de strijd met elkaar aangaan. De Eredivisie eindigt in de maand mei waarna de voetbal club die bovenaan staat zich kampioen mag noemen. Eind december heeft de Eredivisie een winterstop, enkele weken wordt er dan niet gevoetbald. Als er een WK of EK voetbal gespeeld wordt afgeweken van dit speelschema. De Eredivisie begint dan vaak wat eerder zodat er ook gestopt kan worden. De nationale teams kunnen zich in die extra tijd voorbereiden op het EK of WK voetbal.

Eredivisie kijken

Het kijken naar Eredivisie voetbal kent een lange traditie. In Nederland heeft de Eredivisie CV alle rechten over het voetbal in de hoogste competitie. Dit betekent dat je Eredivisie voetbal alleen kunt kijken via een door de Eredivisie CV aangewezen partij. In de praktijk betekent dit dat je op twee manieren eredivisie voetbal kunt kijken.

De live voetbal wedstrijden uit de Eredivisie kun je kijken via een abonnement van de Eredivisie. Dit is een Eredivisie Live abonnement. Een tweede manier om live voetbal uit de Eredivisie te kijken is via internet. De eredivisie verkoopt kijkcodes waarmee je live voetbal uit de Eredivisie kunt kijken via je pc.

Alle samenvattingen van het eredivisie voetbal kun je kijken via de NOS. Zij bieden elke zondagavond maar ook op andere avonden dat er gevoetbald het programma studio sport. In dit programma wordt van elke voetbalwedstrijd een uitgebreide samenvatting getoond. Andere manieren van Eredivisie kijken zijn er niet.

Eredivisie wedden

Met de invoering van de nieuwe kansspel vergunning is het mogelijk geworden om naast de Toto ook via andere bookmakers op voetbal te wedden. Zo kun je met een weddenschap op een eredivisie wedstrijd je kennis van het voetbal testen. Het wedden op eredivisie wedstrijden maakt de competitie nog spannender, omdat er ook voor jouw consequenties aan een uitslag zitten. Wil je weten hoe wedden op eredivisiewedstrijden precies werkt? Bezoek dan de eredivisie pagina van het online wedden portaal. Hier vind je een uitleg van alle mogelijkheden die je met weddenschappen hebt.

Voetbalshop
Trainers Eredivisie 15-02-2021 Uiteraard vervult iedere Eredivisie trainer/coach zijn taken op zijn eigen manier. Hierbij houdt iedere trainer rekening met de visie, de afspraken en de regels van de club die hij op dat moment traint. Toch zijn er enkele zaken die iedere traine...
Opzet van de competitie 08-02-2021 De Eredivisie is zoals al eerder benoemd de hoogste divisie als het gaat om Nederlands voetbal. In deze competitie spelen de 18 beste clubs van Nederland. Nederland wordt op dit moment niet gezien als het beste voetballand van de wereld, maar toc...