Voetbaldirect
Voetbalgames

Beste voetbal games OOIT

Voordat wij deze pagina online kunnen zetten, hebben wij diep in onze geheugen moeten graven. Onderstaande lijst bevat namelijk spellen die dateren uit de vroege jaren van de consoles. 

Pro Evolution Soccer 4

Herken je deze voetbalgame nog? Dit spel is namelijk in 2004 uitgebracht voor zowel de PC, de Xbox als de PlayStation 2. Dit was in het tijdperk dat Henry en Bergkamp nog samen in Arsenal speelde en dat inter Milaan een aanvalslinie van wereldklasse had (Vieri, Martins en Adriano). PES heeft altijd een geconcurreerd tegen FIFA waarbij zij de licenties hadden en PES de betere gameplay. 

Football Manager 2014

Football Manager, een spel dat tactische diepgang vereiste van de gebruikers. Wilde je namelijk een team leiden naar de Champions League, dan diende je je te verdiepen in de gegeven data. Zo kon je na iedere wedstrijd statistieken inzien waarop je inspeelde en keuzes maakte die hierop gebaseerd waren. 

Sensible World of Soccer

Nu gaan wij een enorme stap terug in de tijd. Sensible World of Soccer is in 1994 uitgebracht en wordt gekroond als een van de meest belangrijke games aller tijde! Een game dat je nog van top down diende te spelen in 2D. Ook had deze game al een carrière modus met de mogelijkheid om duizenden spelers te spelen. Een ware revolutionaire game voor de gameontwikkeling.

Beste console voetbalgame van vandaag

Vandaag de dag zijn er enorm veel voetbalgames die met elkaar concurreren. Alle games hebben uitgebreide mogelijkheden tot het spelen van verschillende thema's. Zo kun je bij de ene game een profvoetballer uitkiezen en daarmee je carrière maken, of kiezen voor een team en dat als manager onderhouden. Benieuwd naar het beste voetbalgame van dit moment?

 

Terug naar Beste voetbalgames voor console